DE PRAKTIJK TELT

Veel van onze medewerkers komen zelf uit de praktijk. Daar zijn we trots op, want juist daardoor kunnen we ons verplaatsen in de eindklant.

OVER ONS

Slimme mobiliteit met oog voor mensen

Bij Trafficon geloven we dat doelgroepenvervoer altijd slimmer kan. Daarbij kijken we niet alleen naar efficiency en doelmatigheid, maar ook naar klantbeleving en service. Wij vinden dat vervoersbeleid pas is geslaagd als het ook echt werkt in de praktijk. Elke dag weer! Daarom besteden we net zoveel aandacht aan advies en innovatie als aan operationele ondersteuning.

Mobiliteitsadvies dat werkt in de praktijk
Veel van onze medewerkers komen zelf uit de praktijk. Daar zijn we trots op, want juist daardoor kunnen we ons verplaatsen in de reiziger. Die verliezen we nooit uit het oog. De ruim 20 medewerkers van Trafficon hebben onder andere een achtergrond als inkoper, jurist of hebben zelf achter het stuur gezeten. Wat we met elkaar delen is een passie voor mobiliteit en een hoge mate van betrokkenheid bij mensen die voor hun vervoer afhankelijk zijn van hun gemeente, provincie, regio of zorginstelling. Dat zijn onze klanten en die helpen we graag om hun vervoersambities waar te maken. Op basis van ruim 18 jaar ervaring, de nieuwste technologie en altijd met twee voeten stevig op het asfalt.

ISO 9001
Kwaliteit staat bij Trafficon in een hoog vaandel. Trafficon is daarom ook in het bezit van het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met dit certificaat toont Trafficon aan dat zij deze kwaliteitsstandaard hanteert. Deze kwaliteitsstandaard wordt vastgelegd en op deze manier waarborgt Trafficon haar kwaliteit. Dit betekent voor u dat kwaliteit gegarandeerd is.
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Een deel van ons team.

WAAR WILT U NAARTOE VANDAAG?

Heeft u een vervoersvraagstuk of vraagt u zich af hoe u vervoer slimmer, beter, efficiënter kunt organiseren?

We horen graag van u. Bel 0475 – 772100 of stuur een mailtje, dan nemen we snel contact met u op.

Gemeenten, zorginstellingen
en sociale werkvoorzieningen
Actieve reizigers in het
contractbeheer
Klantcontacten
per maand
Jaar ervaring