Klachtenmanagement

Als adviesbureau voor kleinschalig doelgroepenvervoer, zijn wij o.a. gespecialiseerd in het aannemen van klachten en meldingen. Hiermee onderscheidt Trafficon zich van haar concurrenten. Persoonlijke aandacht voor zowel de reiziger als de opdrachtgever staat hierbij voorop.

Hoe doen we dat?
Wij verlenen deze dienst met ons eigen klantcontactcentrum. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche en bezitten ruime kennis van de regels die gelden voor specifieke projecten. Hierdoor kunnen we reizigers snel en efficiënt te woord staan en ondersteunen bij het indienen van een klacht of melding. Daarnaast verstrekken wij informatie aan de reiziger betreffende de reisbehoefte. We beschikken over moderne geautomatiseerde systemen waarmee klachten en meldingen vakkundig worden verwerkt en de reiziger wordt geïnformeerd. Verder monitoren we de afhandeling van de klacht door de uitvoerende partij en sturen bij als zaken niet goed dreigen te gaan. Om de kwaliteit te bewaken, bij te kunnen stellen en de reiziger nog beter te informeren ontzorgt Trafficon meerdere opdrachtgevers door het voeren van keukentafelgesprekken met cliënten.

Wat is het voordeel voor onze opdrachtgevers?
Doordat wij onpartijdig zijn, kunnen we objectief onze taak uitvoeren. Dit houdt in dat wij reizigers een onafhankelijk advies kunnen geven en volledig transparant zijn naar zowel de reiziger als opdrachtgever.

Verder verstrekken we periodiek diverse (management)informatie die waardevolle informatie biedt over o.a. het aantal klachten, of deze (on)gegrond zijn, in behandeling zijn en doorlooptijd.

Wie zijn onze opdrachtgevers?
Enkele van onze huidige opdrachtgevers zijn de regio’s Haaglanden, Eindhoven, Veenweide, de Utrechtse Heuvelrug, Utrecht en diverse gemeenten in Nederland.

Is uw interesse gewekt?

Is uw interesse gewekt, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Gilbert Mulder, tel.nr. 0475 – 71 22 00 of stuur een e-mail naar info@trafficon.nl dan nemen we snel contact op.

Contractmanagement en contractbeheer is een vak apart. Het is dé expertise van Trafficon.