Inkoop en aanbesteding vervoer

Inkoop en aanbesteding van vervoer zijn geen makkelijke opgave. Trafficon helpt u om het maximale uit elke aanbesteding vervoer te halen. Niet door alles tot op het bot uit te onderhandelen, maar door de juiste kaders te scheppen voor een optimale samenwerking met uw huidige of nieuwe vervoerder. We begeleiden jaarlijks diverse (Europese) vervoersaanbestedingen, kennen de wettelijke kaders én weten wat werkt in de praktijk.

Volledige begeleiding
We ondersteunen u bij het volledige aanbestedingstraject; van het opstellen van de aanbestedingsleidraad en het programma van eisen, de beoordeling van offertes en advies over de gunning tot en met begeleiding van de implementatie.

Onafhankelijk voorzitterschap
We treden vaak op als onafhankelijk voorzitter bij beoordelingstrajecten. Het doel daarvan is een onafhankelijk oordeel te hebben over de gunning en zorg te dragen voor een objectieve beoordeling. Zo helpen we u om procedures te vermijden en sterker te staan als er wel een procedure komt.

Gerichte ondersteuning
Desgewenst verzorgen we slechts een deel van de aanbestedingsprocedure of gebruikt u ons alleen als klankbord. Wij hebben alle specialisten in eigen huis, van inkopers tot juristen; u bepaalt zelf hoe u ons bij uw aanbesteding betrekt. Zo kunnen we in het voortraject onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor gemeentelijke of regionale samenwerking. We kennen de markt, beschikken over een uitgebreid netwerk en brengen partijen samen. Samen met u ontwikkelen we vernieuwende vervoersoplossingen en toetsen de haalbaarheid daarvan in de markt. Hierbij staat een optimale service aan de reiziger altijd centraal.

Aanbesteding?

Zit er een nieuwe aanbesteding aan te komen? Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Onze specialist is Gilbert Mulder.

Bel 0475 – 77 21 00 of stuur een mailtje, dan nemen we snel contact met u op.

We begeleiden jaarlijks diverse (Europese) aanbestedingen, kennen de wettelijke kaders én weten wat werkt in de praktijk.