Inhuur van personeel voor vervoersoplossingen

Tijdelijk capaciteitsgebrek of behoefte aan aanvullende expertise? Inhuur van personeel kan dan een oplossing zijn. Wij zorgen voor precies de juiste specialist op de juiste plek. Met een projectleider, consultant, Wmo-consulent, medewerker leerlingenvervoer of data-analist van Trafficon bent u snel op volle kracht.

Detachering vanuit inhoud
Via al onze medewerkers staat de volledige expertise van Trafficon tot uw beschikking. Op basis van onze ervaring met alle mogelijke vormen van doelgroepenvervoer ondersteunen onze professionals u graag bij het bedenken en uitwerken van de mobiliteitsoplossing die u voor ogen heeft. U kunt structureel of tijdens piekmomenten personeel inhuren voor vervoersoplossingen. We ondersteunen bij lopende zaken of kunnen een heel vervoersproject op ons nemen.

Onafhankelijk voorzitterschap
We treden vaak op als onafhankelijk voorzitter bij beoordelingstrajecten. Het doel daarvan is een onafhankelijk oordeel te hebben over de gunning en zorg te dragen voor een objectieve beoordeling. Zo helpen we u om procedures te vermijden en sterker te staan als er wel een procedure komt.

Flexpool van specialisten
Heeft u behoefte aan specifieke ondersteuning, dan is detachering mogelijk van een van onze vervoersstrategen, contractmanagers, systeemanalisten of juristen. We beschikken zelfs over Wmo-consulenten en medewerkers leerlingenvervoer die u gericht kunnen helpen bij vervoersvraagstukken op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en leerlingenvervoer.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de inzet van onze mensen bij u op kantoor? Onze specialist is Gilbert Mulder. Bel 0475  – 77 21 00 of stuur een mailtje, dan nemen we snel contact met u op.

U kunt structureel of tijdens piekmomenten personeel inhuren. We bieden ondersteuning bij lopende vervoersprojecten of nemen u een project geheel uit handen.