Diensten

Doelgroepenvervoer vraagt om een doordachte strategie én aandacht voor elke individuele rit. Trafficon helpt u om uw ambities waar te maken in de praktijk door een brug te slaan tussen vervoersbeleid en contractbeheer. Van strategisch advies tot ons eigen klantcontactcentrum, we ontzorgen bij vervoersvraagstukken en stellen de reiziger daarbij centraal.

Trafficon kent de publieke sector als geen ander en werkt naast provincies, regio’s en zorginstellingen voor meer dan de helft van alle Nederlandse gemeenten. Wat kunnen we voor u betekenen?

INKOOP EN AANBESTEDING

Een nieuw vervoercontact betekent nieuwe kansen om het nog beter en efficiënter te regelen. Wij begeleiden de volledige aanbesteding, zodat alles niet alleen juridisch klopt, maar dat u ook verzekerd bent van de beste oplossing.

Contractmanagement en – beheer

We controleren of de vervoerders waarmee u samenwerkt de beloofde kwaliteit leveren en beschikken daarnaast over een in-house klantcontactcentrum om zelf een vlekkeloze communicatie met klanten en vervoerders te waarborgen.

CRISISMANAGEMENT

Acute hulp bij diverse vervoersvraagstukken. Vanwege onze ervaring met hands-on uitvoering van vervoersbeleid worden we steeds vaker ingeschakeld om knelpunten bij bijvoorbeeld kostenvraagstukken, contractbeheer en regiecentrales op te lossen. Wij ondersteunen en adviseren u zodat het weer gaat lopen.

ADVIES & INNOVATIE

Wij helpen u sturen op zowel budget als klanttevredenheid met vernieuwende mobiliteitsoplossingen, toepassing van slimme software en data-analyse. En door altijd oog te houden voor de mensen achter de getallen.

Detachering

Detachering van projectleider, consultant, Wmo-consulent, medewerker leerlingenvervoer of data-analist. Bent u tijdelijk op zoek naar aanvullende expertise binnen uw organisatie? Wij zorgen dat u snel over de juiste professional beschikt.

>200
Gemeenten, zorginstellingen
en sociale werkvoorzieningen
>50000
Actieve reizigers in het
contractbeheer
>8500
Klantcontacten
per maand
>22
Jaar ervaring