ACTUELE MELDINGEN

VRIJDAG 29-05-2020 10:06

De basisscholen zijn weer een paar weken geleden van start gegaan en volgende week start ook het voortgezet onderwijs. Om dit in goede banen te leiden is er een extra Bulletin Leerlingenvervoer gepubliceerd. Deze kunt u lezen bij de nieuwsbrieven.

WOENSDAG 01-04-2020 11:15

Gisteren heeft de overheid bekend gemaakt dat zij de maatregelen in verband met het coronavirus verlengen tot en met 28 april. Deze datum valt voor veel scholen in de meivakantie. Dit betekent dat uw kind na de meivakantie weer opgehaald wordt om naar school te gaan. Hou de website in de gaten voor nieuws omtrent het vervoer.

ZONDAG 15-03-2020 21:33

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat de overheid maatregelen heeft aangekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De overheid heeft besloten om alle scholen vanaf vandaag 15 maart tot en met maandag 6 april te sluiten. Dat betekent dat leerlingen NIET worden opgehaald, tenzij ouders/verzorgers werken in een door de overheid aangewezen vitale sector.

Als u in een door de overheid aangewezen vitale sector werkt, en u kunt uw kind NIET zelf naar school brengen dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Het daadwerkelijke recht op vervoer zal daarna (mogelijk) gecontroleerd worden in overleg met de gemeente.

Den Haag

Welkom op de website van Trafficon leerlingenvervoer Den Haag.
Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van bijzonderheden in het geval van slecht weer.

Via deze pagina bent u steeds op de hoogte van de actuele weersituatie met betrekking tot het aangepast leerlingenvervoer.

Draaiboek leerlingenvervoer: Nu beschikbaar!

U wilt toch ook goed van start gaan in het nieuwe schooljaar? Download daarom nu gratis ons draaiboek leerlingenvervoer.

 

Download nu ons draaiboek leerlingenvervoer

Vul uw gegevens in en het draaiboek leerlingenvervoer wordt direct per email naar u toegezonden!

Draaiboek