ACTUELE MELDINGEN

08-03-2021:

Inmiddels is ook het voortgezet onderwijs weer gestart. Veel scholen hanteren aangepaste roosters om zo te voldoen aan de richtlijnen. Bij het leerlingenvervoer wordt getracht om het vervoer zo goed mogelijk aan te laten sluiten. Houdt er rekening mee dat dit in sommige situaties niet haalbaar is.

15-02-2021:

Code rood is niet meer van toepassing. Vanaf morgen zullen de vervoerders dan ook weer gewoon gaan rijden.

14-02-2021:

Voor aankomende nacht is er code rood afgekondigd vanwege verwachte ijzel. Het weeralarm geldt vanaf 03:00 en zal in de loop van de ochtend aflopen. Bij code rood geld: Ga niet op reis als dat niet strikt noodzakelijk is.

Het leerlingenvervoer wordt door meerdere vervoerders uitgevoerd. Eén vervoerder heeft besloten om morgen (15 februari) niet de weg op te gaan. De andere vervoerders volgen de weersverwachtingen/-omstandigheden nauwlettend. De kans bestaat dat ook zij besluiten om niet te gaan rijden. Als zij wel gaan rijden, houd rekening met vertraging.

10-02-2021:

Vanaf vandaag zullen alle taxi’s weer de weg op gaan. Houd er rekening mee dat de ophaal- en afzettijden kunnen afwijken van normaal. Dit omdat de chauffeur mogelijk eerder zal starten en voorzichtiger/langzamer moet rijden. Wij rekenen op uw begrip.

09-02-2021:

De afgelopen paar dagen waren de weersomstandigheden erg slecht, waardoor is besloten om niet te gaan rijden. In overleg met de vervoerder en gemeente is besloten dat het veilig genoeg is om vanaf morgen weer de weg op te gaan.

Dat betekent dat er Woensdag 10 februari weer vervoer plaatsvindt.

Houdt er rekening mee dat de ophaal- en afzettijden kunnen afwijken van normaal. Dit omdat de chauffeur mogelijk eerder zal start en voorzichtiger/langzamer moet rijden. Wij rekenen op uw begrip.

08-02-2021:

De weersomstandigheden zijn niet verbeterd. Voor dinsdag 9 februari is dan ook besloten dat de taxi’s nog niet de weg op gaan. Dinsdag zal in de loop van de dag gekeken worden of het woensdag veilig genoeg is om de voertuigen te laten rijden.

07-02-2021:

Gelet op de weersomstandigheden is besloten dat de taxi’s maandag 8 februari niet gaan rijden. Maandag zal opnieuw gekeken worden of het veilig genoeg is om dinsdag weer de weg op te gaan.

Den Haag

Welkom op de website van Trafficon leerlingenvervoer Den Haag.
Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van bijzonderheden in het geval van slecht weer.

Via deze pagina bent u steeds op de hoogte van de actuele weersituatie met betrekking tot het aangepast leerlingenvervoer.