Overgangsperiode Code VVR wederom verlengd

Update
Eerder is aangegeven dat de overgangsperiode Code VVR was verlengt tot 01 juli 2020. Vanwege de coronacrisis is deze datum niet haalbaar en is de overgangstermijn van de Code VVR verlengt tot 01 januari 2021.

Kijk voor meer informatie op https://www.sfmobiliteit.nl/werknemer/nieuws/overgangstermijn-code-vvr-verlengd-tot-1-januari-2021.

Gepubliceerd op: 15 mei 2020

Nieuwsitem 16 mei 2019:
Hierbij een update van het nieuwsitem dat op 28 februari 2019 is gepubliceerd.
De overgangsperiode Code VVR (Code Veilig Vervoer Rolstoelgebruikers) is verlengd tot 01-07-2020. In eerste instantie zou de overgangstermijn tot 1 juli 2019 zijn, maar deze is nu met een jaar verlengd.

Wat betekent dit?
Alle rolstoelen moeten veilig gemaakt worden, door deze te herkeuren of vervangen. Doordat de overgangstermijn nu met een jaar is verlengd hebben gemeenten, zorginstellingen en cliënten die zelf de rolstoel hebben aangeschaft langer de tijd om dit te realiseren. Het blijft echter noodzakelijk dat cliënten hierop geattendeerd worden.

Kijk voor meer informatie op https://www.sociaalfondstaxi.nl/werknemer/opleidingen-sft/code-vvr.

Gepubliceerd op: 16 mei 2019