Iris Wouters werkzaam voor KCC van Trafficon

Ook in 2020 blijft Trafficon in beweging. Begin januari is Iris Wouters bij ons klantcontactcentrum komen werken. Iris heeft in eerdere functies altijd als spin in het web gewerkt. Haar sterke kant is het functioneren als verbindende schakel tussen de verschillende partijen.

“Ik wil graag iets toevoegen aan mijn omgeving. Voor iemand het verschil kunnen maken geeft mij veel energie en voldoening; of zoals de Limburgers vaak zeggen: “Der Ton macht die Musik’.” aldus Iris.

Iris is bezig met haar training on the job, maar voert ook al verschillende werkzaamheden zelfstandig uit. Iris kan snel schakelen tussen de diversiteit van werkzaamheden binnen het klantcontactcentrum; haar kennis en ervaring worden binnen Trafficon volop ingezet.

Gepubliceerd op: 24 januari 2020