Trafficon ‘goes wild’ met De Beestenboel

Dit jaar hebben wij als Trafficon ons wederom sterk gemaakt voor de medemens. Ditmaal in onze eigen gemeente Roermond.
In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben wij deze keer gekozen om de kinderen van kinderdagverblijf De Beestenboel in het kader van de buitenschoolse opvang, een leuke dag te bezorgen.
Met 42 kinderen en een aantal begeleiders zijn wij vanuit Roermond naar GaiaZOO in Kerkrade geweest, waar wij de kinderen een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

In de ochtend zijn de kinderen het park middels een speurtocht gaan verkennen waarbij ze opzoek gingen naar de waterdieren en ook het regenwoud hebben ontdekt. Na deze indrukwekkende tocht, was het bijkomen met een heerlijk Bongo-lunchmenu om vervolgens in de middag de andere dieren in het park te bezoeken. Het indoor speelpark “DinoDome” was een mooie afsluiter van de dag. Een leuke attentie bij terugkomst als herinnering aan deze dag, de kers op de taart.

Naast Trafficon is deze schitterende dag mede mogelijk gemaakt door touringcarbedrijf Hanneman de Toerist BV en medewerkers en directie van Kinderdagverblijf De Beestenboel te Roermond.

Trafficon is dé landelijk opererend specialist op het gebied van doelgroepenvervoer die gemeenten, regio’s, provincies en zorginstellingen ondersteuning biedt bij alle vraagstukken omtrent kleinschalige vervoersoplossingen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gepubliceerd op: 24 oktober 2019