Alexander van den Hout aan de slag bij Trafficon

Alexander van den Hout, voormalig directeur/eigenaar van het gerenommeerde taxibedrijf uit Kaatsheuvel treedt met ingang van augustus 2019 in dienst van Adviesbureau Trafficon uit Roermond. Trafficon is gespecialiseerd in advisering op het gebied van kleinschalig doelgroepenvervoer en regulier Openbaar Vervoer en werkt uitsluitend voor partijen die vervoer in de markt zetten zoals Provincies, regio’s, gemeenten en zorginstellingen.

“Met zijn kennis en ervaring halen wij een uitstekende kracht binnen, die het huidige team zal versterken. Hij kent de wereld van het kleinschalige vervoer als geen ander, heeft de afgelopen decennia alle ontwikkelingen binnen de taxisector meegemaakt en weet wat er momenteel in de markt speelt.” aldus Gilbert Mulder, directeur van Trafficon.

Voor Alexander een hele omschakeling; daar waar hij jarenlang aan de uitvoerende kant invulling aan opdrachten heeft gegeven werkt hij vanaf nu voor opdrachtgevers. “Gezien zijn brede kennis en ervaring vormt dit voor Alexander geen enkel probleem en zijn wij ervan overtuigd dat hij zijn rol met verve zal vervullen”, besluit Mulder.

Alexander zal in de rol van contractbeheerder zijn taken binnen Trafficon gaan oppakken.

Gepubliceerd op: 12 augustus 2019