Trafficon blijft volop in beweging!

De afgelopen periode hebben een aantal personele wijzigingen binnen Trafficon plaatsgevonden. Zo is Melanie van der Meer als administratief medewerkster gestart binnen ons Klantcontactcentrum te Roermond. Met haar ruime klantervaring in het toerisme levert Melanie een belangrijke bijdrage in klantgericht en klantvriendelijk werken. Waardes waar Trafficon voor staat. Na een training on the job is zij aan de slag gegaan met de dagelijkse werkzaamheden die vooral bestaan uit de schriftelijke en mondelinge klachtbeheer binnen diverse projecten.
Zo monitort zij o.a. de afhandeling van de klacht door de uitvoerende partij en stuurt bij als zaken niet goed dreigen te gaan. Ook informeert zij de reiziger inzake de reisbehoefte. Naast deze activiteiten verricht Melanie alle administratieve handelingen rondom het leerlingen- en zorgvervoer. Verder kan Melanie ons, met haar juridische achtergrond, in de nabije toekomst ondersteunen bij beleidsmatige werkzaamheden.

Daarnaast is Thijs van Woerkom benoemd tot consultant. Thijs heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend als beheerder van de diverse vervoersprojecten binnen het doelgroepenvervoer met de volgende specialisaties: het leerlingen- en zorgvervoer en het vraagafhankelijke vervoer. Als consultant zet Thijs een volgende stap in zijn carrière en gaat hij samen met zijn collega consultants aan de slag om o.a. het contractmanagement, -beheer binnen de diverse projecten in goede banen te leiden. Door zijn intensieve contacten met stakeholders, waaronder ouder/verzorgers, vervoerders, gemeenten en zorginstellingen, weet Thijs precies wat speelt binnen de branche. Met deze kennis levert hij voor alle betrokkenen een waardevolle bijdrage bij het optimaliseren en door ontwikkelen van het doelgroepenvervoer. 

Gepubliceerd op: 16 januari 2019