Chauffeurs, begeleiders en Trafficon komen bijeen op de blokpoelschool in Den Haag

Trafficon beheert voor meerdere gemeenten het leerlingenvervoer. In deze rol zijn wij de schakel tussen alle partijen. Regelmatig organiseert Trafficon informatieve bijeenkomsten waaraan scholen, chauffeurs, begeleiders en gemeenten deelnemen.

Onlangs heeft deze plaatsgevonden bij de Blokpoelschool in Den Haag. Ons initiatief voor het houden van deze bijeenkomst werd met veel enthousiasme door deze school ontvangen. Onder het genot van koffie, thee en een koekje werd gesproken over allerlei zaken met betrekking tot het leerlingenvervoer. Zo vertelde de locatie-directeur en de orthopedagoog hoe zij met de leerlingen omgaan, wat wel en niet werkt en hoe hiermee in het vervoer het beste rekening gehouden kan worden. Hierdoor krijgen de chauffeurs en hun begeleiders meer kennis en inzicht over de leerlingen die zij dagelijks vervoeren en draagt het bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de uitvoering.

Het is belangrijk dat scholen en vervoerders goed met elkaar samenwerken en communiceren. Ook het uitspreken van elkaars verwachtingen en het maken van afspraken dragen bij aan de kwaliteit van het vervoer. De bijdrage van Trafficon werd als zeer waardevol ervaren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact op met een van onze consultants.

Gepubliceerd op: 29 januari 2019