Aanbestedingen 2017

Ook het afgelopen jaar 2017 heeft Trafficon weer een flink aantal gemeenten, zorginstellingen en sociale werkvoorzieningen succesvol mogen begeleiden bij het aanbesteden van hun vervoer.

Hierbij hebben onze consultants niet alleen zorggedragen voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten maar is onder andere ook zorggedragen voor de publicatie op TenderNed en zijn de opdrachtgevers begeleid bij de beoordeling van de offertes en het contracteren van de nieuwe vervoerders. Gelet op de positieve reacties van de opdrachtgevers mogen we stellen dat deze trajecten naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd.

We zijn verheugd dat een aantal van de opdrachtgevers ervoor heeft gekozen om ons ook gedurende de nieuwe contractperiode te betrekken bij het contractbeheer om op die manier het beste resultaat te behalen.

Gepubliceerd op: 15 december 2017